Az időről

Az időről

Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Quartet: About Time lemezbemutató

2023. június 23., péntek, 20:30

Köszöntsük együtt a nyarat egy koncerttel, hagyományosan a teraszon, és szintén hagyományosan A Harmadik Hely nagyon szeretett, és emiatt legtöbbször visszatérő előadóival.

Kapunyitás 19.30-kor

2023. június 23-án, pénteken este 20:30-tól a Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Quartet a vendégünk, akik az About Time című lemezüket mutatják be.

Az egyszerre lelkesítő és megrázóan őszinte szerzeményeket a duó belga zenésztársakkal, Nicolas Thys bőgőssel és Antoine Pierre dobossal rögzítette.

Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Quartet: About Time lemezbemutató

Hangulatos utópia, amely tele van reménnyel és emberi melegséggel

mondja Veronika az anyag kapcsán.

Az időről és Itt az ideje valaminek – jól tükrözi a művészek kettős szándékát, egyszerre beszélnek saját életszakaszukról, és arról, hogy eljött az ideje bizonyos dolgoknak.

Egyfajta társadalmi felelősségvállalást értünk ezalatt. (…) azt akarjuk nyomatékosítani, hogy a dalaink nemcsak szórakoztatni hivatottak, hanem az értékrendünket is képviselniük kell. A címadó dalban azt énekelem, hogy „it’s all about you, nothing more about me”. Ezalatt a szolidaritást értem, hogy kezdjünk el végre közösségként gondolkodni. Abban bízunk, hogy a zenénk is képes közösséget teremteni, és nem csupán a mi lenyomatunk.

mondja Harcsa Veronika.

Klip az About Time című dalhoz

Jegyvásárlás ezen az oldalon, vagy a Jegyrendelésnél.

A koncert előtt Harcsa Veronikát és Gyémánt Bálintot Karafiáth Orsolya kérdezi eddigi közös zenei útjukról és erről a különleges összeállásról is.