Kint és közel és az űrből is

Kint és közel és az űrből is

Péterfy-Novák Éva, Péterfy Gergely és Sallai László A Harmadik Helyen

2024. február 22-én 19 órától egy rendhagyó, zenével és felolvasással színezett talk show-val várjuk régi és új vendégeinket.
 
Mit ér, ha?

Mit ér, ha?

Zenés női varieté a mulandóságról

A Harmadik Helyen folytatódik az évad, amelynek következő előadása ismét egy kitelepült esemény lesz január 31-én a Jurányi Közösségi Házban – zenés női varieté a múlandóságról.
 
Marina rád zuhan

Marina rád zuhan

Tánc és szöveg A Harmadik Helyen

2023. december 11-én, 19 órakor egy rendhagyó előadással búcsúztatjuk az évet.
 
Hagyaték

Hagyaték

2023. november 21-én, 19 órakor a Hagyaték című előadást mutatjuk be A Harmadik Hely színpadán. A mű Martin Miller A tehetséges gyermek igazi drámája, és Alice Miller írásain alapul.
 
A Trojka A Harmadik Helyen

A Trojka A Harmadik Helyen

Minden tekintetben – két szerelem intim közelségből (Hommage à Cassavetes)

A Harmadik Helynek október 17-én a Trojka Színházi Társulás lesz a vendége Karafiáth Orsolya a Minden tekintetben – két szerelem intim közelségből (Hommage à Cassavetes) című darabjával.
 
It’s Only Rock and Roll

It’s Only Rock and Roll

But We Like It: a GetNos A Harmadik Helyen

2023 szeptember 1-én, pénteken este 20.00-kor ismét a tetőn találkozunk! Most egy koncerttel várunk minden szalonbajárót. A GetNos nevű Rolling Stones tribute zenekar lesz a vendégünk.
 
Az időről

Az időről

Harcsa Veronika – Gyémánt Bálint Quartet: About Time lemezbemutató

Köszöntsük együtt a nyarat egy koncerttel, hagyományosan a teraszon, és szintén hagyományosan A Harmadik Hely nagyon szeretett, és emiatt legtöbbször visszatérő előadóival.
 
Kabaré

Kabaré

A HODWORKS & Dollár Papa Gyermekei előadásában

Nagy örömmel tudatjuk, hogy A Harmadik Hely újra megnyitja a kapuit. Nemcsak maga a tény és az előadás rendhagyó, de az időpont is: május 24-én, szerdán este 22 órakor, azaz este tízkor kezdődik a műsorunk. (Kapunyitás 21.00-kor.) Ez alakalommal a HODWORKS & Dollár Papa Gyermekei előadásában a Kabaré lesz látható a színpadunkon!
 
Kiss Llászló és zenekara

Kiss Llászló és zenekara

A zenekar tavalyi, remek hangulatú koncertjét ismétli meg. Kiss Llászló az Európa Kiadó és az URH zenekarok alapítótagja, ex-basszusgitárosa közel harminc éve él Ausztráliában, Sydney-ben, 3D animátorként dolgozott. Az utóbbi években több időt tölt Magyarországon is. Nevéhez többek között olyan kultikus Európa Kiadó számok fűződnek, mint az Elmentek a fiúk, A szem és a száj vagy az Ez csak egy éjjel.
 
Ewiva! koncert

Ewiva! koncert

Tóth Evelin új zenekara A Harmadik Hely színpadán

Az Ewiva jelentése: Hurrá! A név Tóth Evelin becenevéből (Evi) és olasz kötődésekből született. Evelin nem először vendégünk A Harmadik Helyen, sőt, ő is Manier múzsa volt.